Spor Toto 1. Lig’de Çorum’u başarıyla temsil etmeyi amaçlayan Çorum Futbol Kulübü’nde sezon hazırlıkları aralıksız devam ederken, diğer yandan da transferde önemli hamleler yapılıyor.

Yabancı transferinde yıldız oyuncuları kadrosuna dahil eden Çorum Futbol Kulübü, yerli transferinde de önemli adımlar atıyor. Çorum FK, Süper Ligin tecrübeli isimlerinden Sivaspor’dan stoper Caner Osmanpaşa ile de prensip anlaşmasına vardı.

Son dört sezon boyunca Sivasspor'da forma giyen ve savunmada kritik rol oynayan Osmanpaşa, kariyeri boyunca 277 Süper Lig maçına çıktı ve 5 gol attı. Futbol hayatına Akçaabat Sebatspor'da başlayan Osmanpaşa, sırasıyla Orduspor, Denizlispor, Kayseri Erciyesspor, Trabzonspor ve Akhisarspor'da oynadıktan sonra Sivasspor'a transfer olmuştu.

Çorum FK, özellikle Spor Toto Birinci Lig ekiplerinden teklifler alan savunmacının transferini bitirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Bodrum FK-Boluspor maçının ardından Bodrum FK-Boluspor maçının ardından

Çorum FK, Caner Osmanpaşa transferiyle defans hattını güçlendirecek. Osmanpaşa'nın tecrübesi ve liderlik özellikleri, takımın savunmasında önemli bir rol oynayacak ve genç oyuncuların gelişimine katkı sağlayacak.

Editör: Kubilay Olcan