Ahlatcı Çorum FK, yarın kendi sahasında Adanaspor'u konuk edecek. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarını mutlu eden Ahlatcı Çorum FK'nın Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanacağı maç saat 16.00'da başlayacak. 

HAKEM İSTANBUL'DAN

Ahlatcı Çorum FK'nın yarın kendi sahasında oynayacağı maçı İstanbul Bölgesi A Klasman hakemlerinden Mustafa Kürşat Filiz yönetecek. Filiz'in bu maçtaki yardımcılıklarını ise İzmir Bölgesi'nden Gökmen Baltacı ile Kürşathan Akın yapacaklar. Tekirdağ Bölgesi'nden Levent Buğra Vartemel ise maçta 4.hakem olarak görev alacak. 

HEDEFLER FARKLI

Yarın oynanacak olan maç öncesinde her iki takım da ayrı ayrı hedefler için sahaya çıkacak. 52 puanla 3. sırada yer alan Ahlatcı Çorum FK, ligi ilk 3 sırada bitirip direk final oynamak için mücadele edecek. Rakip takım Adanaspor ise 32 puanla 16. sırada bulunuyor ve ligde kalmak adına mücadele ediyor. 

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

İki takım arasında Adana'da oynadığı maçta gülen taraf Ahlatcı Çorum FK olmuştu. 1 Ocak 2023 tarihinde Yeni Adana  Stadyumu'nda oynanan maçta ilk gol 20. dakikada Ozan Sol'dan geldi. 29. dakikada sahneye çıkan Geraldo ilk yarının skorunu tayin etti. 

TFF seçimleri için imza verdi: Ahlatcı Çorum FK'da Mehmet Büyükekşi'yi istemiyor! TFF seçimleri için imza verdi: Ahlatcı Çorum FK'da Mehmet Büyükekşi'yi istemiyor!

Maçta son sözü ise 54. dakikada attığı golle Ahmet Sağat söyledi.

ÇORUM FK - ADANASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Çorum FK - Adanaspor maçı 21 Nisan Pazar günü saat 16.00'da oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak.