Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftada Çorum hava durumunu paylaştı. Açıklanan verilere göre, Çorum'da yeni haftada bulutlu ve az güneşli günler bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çorum'u etkisi altına alacak 11 Mart - 15 Mart hava durumu tahminlerini açıkladı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; yeni haftaya güneşli ve az bulutlu bir havanın etkisi altında başlayacak Çorum, Salı ve Çarşamba günleri hava sıcakları artarken, güneşte yüzünü göstermeye başlayacak. Perşembe ve Cuma günleri ise sağanak yağış bekleniyor. 

Ulukavak Derneği, “ÇOSTOG” oldu Ulukavak Derneği, “ÇOSTOG” oldu

Hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığı -2 ile 18 derece aralığında seyredecek olan hava sıcaklıkları 13 Mart Çarşamba günü 18 dereceye kadar çıkacak.

YENİ HAFTADA YAĞMUR VAR!

Meteoroloji'nin verilerine göre Çorum'da bu hafta 14 Mart Perşembe ve 15 Mart Cuma günleri sağanak yağış bekleniyor. 

İŞTE 11 MART - 15 MART 1 HAFTALIK ÇORUM HAVA RAPORU

11 Mart Pazartesi: Haftanın ilk gününde Çorumlular az bulutlu ve günşli bir havaya uyanacak. Meteoroloji kaynaklarından alınan bilgilere göre en yüksek sıcaklık değerinin 13 derece, en düşük sıcaklığın ise -2 derece olması bekleniyor.

12 Mart Salı: Haftanın ikinci günü olan salı günü ise sıcaklıklar hafif yükselecek. Çok bulutlu, sisli ve puslu bir havaya uyanacak Çorum'da en yüksek hava sıcaklığının 17 derece, en düşük hava sıcaklığının ise yine 2 derece olması bekleniyor.

13 Mart Çarşamba: Haftanın ortasında Çorum'da güneş yüzünü göstermeye başlayacak. Az bulutlu ve güneşli bir havanın etkisi altında olacak Çorum'da beklenen en yüksek hava sıcaklığı 18 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 4 derece olacak.

14 Mart Perşembe: Sağanak yağışlı bir gün yaşanması beklenen perşembe gününde ise beklenen en yüksek hava sıcaklığı 16 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 4 derece olacak.

15 Mart Cuma: Cuma gününde Çorum'da sağanak yağışı havanın etkisini sürdürmesi bekleniyor. Cuma günü beklenen en yüksek hava sıcaklığı 12 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 3 derece olacak.