Düzce'de zabıta ve polis ortak uygulama yaptı Düzce'de zabıta ve polis ortak uygulama yaptı

Ceylan, daha önce birçok kez ameliyat masasına yattığı iddialarına rağmen yeni görüntüsünün doğal olduğunu söyledi. "Görüntüm doğal. Getirin Kuran'ı el basayım," diyen Ceylan, sık sık imaj değişikliği yapmasına dair konuştu. "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten," yorumunu yaptı.

Yayın sırasında telefonuna bakan Ceylan, popüler şarkıcı Alişan'dan bir mesaj geldiğini belirtti. Alişan'ın mesajının içeriği ise herkesi şaşırttı. Ceylan, "Alişan yazmış 'çıkmıyorum yayına gelip alacağım seni. Aa dur kızdı o bana, kıyafetimi açık bulmuş, vallahi araya girsinler çıkıyorum geleceğim' diyor. 'Bu ne kıyafet çabuk değiştir' diyor," dedi.

Bu gelişmeler, hem Ceylan'ın yeni görüntüsü hem de Alişan'ın sürpriz mesajıyla sosyal medyanın gündeminde yer almayı sürdürüyor. Ceylan'ın yüzü ve Alişan'ın beklenmedik mesajı, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı buldu.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş