Söylemezsem Olmaz programında yine tansiyon yükseldi. Programın yeni sunucuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasında tartışma çıktı. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisinin gerçek mi yoksa pr mı olduğunu konuşan sunucuların tartışmasına Arto da dahil oldu.
CANLI YAYINDA KAVGA ETTİLER
"Ateşe Düştüm" şarkısıyla tanınan Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın aşk dedikoduları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Çiftin ilk başlarda gözlerden uzak yürüttükleri ilişkileri son günlerde kameralara yansımaya da başladı.

Konser veren Mert Demir'e sürpriz yapan Serenay Sarıkaya'nın kulise gidip sevgilisini dinlemesi de epey dikkat çekmişti.

Söylemezsem Olmaz programında bu konu detaylarıyla konuşulmaya başlandı. Şarkı çıkarmak gibi bir hayali olan Serenay'ın pr yüzünden Mert'le birliktelik yaşadığı hakkında konuşulurken stüdyo bir anda gerildi.

Serenay ve Mert'in ele ele ortalıkta görülmesinin bir pr ilişkisi olduğunu vurgulayan Yağmur Çevik'in sözünü Arto kesti. Arto, "Bu kız, Sezen Aksu'ya gitse 'kraliçem hoş geldin gel sana en güzel şarkımı vereyim' der" ifadelerini kullandı.

Çevik, bunun üzerine "Ben zannetmiyorum" diyince bu sefer de söze "Sen Serenay'ı sevmiyorsun" diyerek Hande Sarıoğlu girdi.

Bu lafa sinirlenen Çevik, "arkadaşlar, lütfen! Bu yorumlar bana küçük hafıza yorumları geliyor" dedi. Altta kalmayan Sarıoğlu da "Nasıl yani? Biz de senin için şu anda Serenay'la ilgili yapmış olduğun para konusunda küçük hafızalısın diyoruz" ifadeleriyle çıkıştı.

Tomurcuk çay alım fiyatı belli oldu Tomurcuk çay alım fiyatı belli oldu

Yağmur Çevik de "Bir insan hakkında yorum yapıyorsan, sevmiyor demek ne demek ya! Böyle saçma bir yorum olabilir mi?! Bağdaştırmayın böyle saçma sapan yorumlar!" diyerek sinirlendi.

Hande Sarıoğlu'nun "Mert ve Serenay iddialarının çok arkasındasın" sözlerinden sonra yaşanan tartışmanın ardından biraz daha gerilen Yağmur Çevik "Hande, bana gerizekalı muamalesi yapma aşkım benim ya" diyerek sitem etti.

Editör: Haber Merkezi