Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye genelindeki yol yapım ve onarım çalışmalarına dair son bilgileri paylaştı. Özellikle Tosya-Osmancık yolundaki çalışmalar sürücüler için önem taşıyor.

Ülkemizin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmaları devam ederken, bazı bölgelerde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. İşte güncel yol durumu ve etkilenen güzergahlar...

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Çorum ormanlarında Vaşak kendini böyle kamufle etti... ‘Hayalet geziyor, görebiliyor musunuz?’ Çorum ormanlarında Vaşak kendini böyle kamufle etti... ‘Hayalet geziyor, görebiliyor musunuz?’

“İzmit-Kandıra yolunun 24-28.km.leri arasında istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

İzmir-Çeşme Otoyolunun Çeşme istikameti 3-6.km.leri (Seferihisar-Urla Kavşakları) arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Yenişehir-Bilecik yolunun 6-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 3-5.km.leri arasında hemzemin geçit yapımı çalışması nedeniyle Vakfıkebir-Beşikdüzü yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Bartın-Safranbolu yolunun 4-6.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Samandağ-Hatay yolunun 9-15.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Tosya-Osmancık yolunun 41-46.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.”

Editör: Kubilay Olcan