Tırtıl kurabiye, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek arayanlar için ideal. Bu tarif, sadece birkaç basit adımla onlarca nefis kurabiye yapmanızı sağlayacak. İşte, kolay ve bereketli tırtıl kurabiye yapımı.

Ev yapımı tırtıl kurabiye tarifiyle çay saatlerinizi şenlendirin! Uzun süre tazeliğini koruyan ve kıtır kıtır lezzetiyle ağızları şenlendiren bu kurabiyeler, herkesin beğenisini kazanacak.

Tırtıl kurabiye, lezzetiyle damakları şenlendiren, yapımıyla da pratikliğiyle dikkat çeken bir tarif. Tek ölçüyle onlarca kurabiye yapabileceğiniz bu tarif, uzun süre saklanabilir olmasıyla da avantajlı.

Bir ölçüsüyle onlarca kurabiyenin yapıldığı tırtıl kurabiye tarifimize bayılacaksınız. Kurabiyeleri kapalı bir kutuda çok uzun süre de saklayabilirsiniz. Tazeliğinden ve kıtırlığından hiçbir şey kaybetmediğini göreceksiniz. Enfes tırtıl kurabiyelerle enfes çay saatleri geçirebilirsiniz. İşte pratik ve bereketli tırtıl kurabiye tarifi...

Malzemeler

Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çay bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3-3,5 su bardağı kadar alabildiğince un

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır?

Malzemeleri sırasıyla karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.

Kahvaltıların yeni kahramanı: Pratik ve lezzetli Çemen tarifi Kahvaltıların yeni kahramanı: Pratik ve lezzetli Çemen tarifi

Tırtıl kurabiye yapımı için pazarda veya marketlerde bulabileceğiniz kalıp ile kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye sırasıyla dizin.

160-170 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.

Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz.

Sıcakken yumuşak olmasına bakmayın, soğuduktan sonra kıtır bir hal alıyor.

Tırtıl kurabiye tarifi, hem lezzetli hem de pratik bir atıştırmalık arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Bu kolay ve bereketli tarif sayesinde, tek ölçüyle onlarca kurabiye yapabilir ve uzun süre tazeliğini koruyabilirsiniz. Çay saatlerinizi şenlendirecek bu enfes tırtıl kurabiyelerle keyifli anlar geçirebilirsiniz. Şimdi bu nefis kurabiyeleri yapma zamanı!

Editör: Haber Merkezi