Kremasız Magnolia tarifi: Evde kolayca yapabileceğiniz enfes lezzet Kremasız Magnolia tarifi: Evde kolayca yapabileceğiniz enfes lezzet

Ev yapımı brownie tutkunlarına müjde! Gerçek browni tarifiyle, dışı hafif çıtır, içi yumuşacık brownieler yapabilirsiniz. Çikolatanın bu en leziz haliyle tanışmaya hazır mısınız? İşte tarifimiz.

Bitter çikolatanın en lezzetli hali gerçek browni tarifimizde saklı. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarifle, her lokmada çikolatanın büyüsünü hissedeceksiniz. Haydi, mutfağa geçin ve tarife başlayın!

Fırından çıkan mis kokulu, çikolatalı brownieler yapmaya ne dersiniz? Gerçek browni tarifimiz, çikolata severlerin yeni favorisi olacak. Evde pratik ve lezzetli bir tatlı yapmanın tüm inceliklerini sizlerle paylaşıyoruz.

Gerçek Browni Tarifi

Malzemeler

3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
200 gr bitter çikolata
150 gr tereyağı
1 paket vanilya
1 su bardağı un

Üzeri için;

Fındık

Gerçek Browni Tarifi

Brownie tarifi için öncelikle 150g tereyağını uygun bir tavaya alalım. Orta ateşte eritelim.
Yağ eridikten sonra bitter çikolatayı ekleyelim. Ocağı kapatarak bir spatula yardımı ile karıştırarak çikolatayı eritelim.
Güzelce eriyen çikolatamızı bir kenara alalım ve ılımaya bırakalım.
Uygun bir karıştırma kabına yumurtaları ve toz şekeri alarak mikserle beyazlaşıp köpük köpük olana kadar çırpalım.
Ilıyan tereyağlı çikolatayı kek harcımıza ekleyelim. Mikserle güzelce karışana kadar çırpalım.
Un ve vanilyayı da ekleyerek son kez tekrardan çırpalım.
Hazır olan kek harcını pişirme kağıdı yerleştirdiğimiz 22x22cm boyutlarındaki borcama aktaralım.
Üzerine iri parçalanmış fındık kırığı serpiştirelim. Önceden ısıtılmış 160°C fırında fansız ayarda yaklaşık 40 dakika pişmeye bırakalım.
Pişen browniyi fırından alalım. İlk sıcaklığının çıkması için bir telin üzerinde bekletelim.
Ardından dilimleyerek servis edelim.

Gerçek browni tarifiyle, evinizde çikolatanın en lezzetli halini keşfedin! Bu kolay ve lezzetli tarifle, çikolata tutkunlarını büyüleyecek brownieler hazırlayabilirsiniz. Fındık parçaları ile taçlandırılan bu brownieler, hem göze hem de damağa hitap ediyor. Ev yapımı brownie'nin püf noktalarını öğrendiğiniz bu tarif, çikolata severlerin vazgeçilmezi olacak. Deneyin ve bu lezzeti sevdiklerinizle paylaşın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi