Sanal gençlik 'yola çık'ıyor Sanal gençlik 'yola çık'ıyor

Çorum Belediyesi, bu projeyi daha da yaygınlaştırmak adına yeni bisiklet istasyonları kurmayı ve bisiklet yollarını genişletmeyi planlıyor. Bu bağlamda, mevcut bisiklet istasyonu sayısı 12'ye, bisiklet sayısı ise 96'ya yükseltildi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Umut Radyo'da yayınlanan “Umut Gençlik Kulübü” programında, özellikle gençler ve öğrencilerin ÇORBİS bisikletlerini yoğun olarak kullandığını belirtti.

Aşgın, “ÇORBİS, hemşehrilerimiz, özellikle gençler ve öğrenci kardeşlerimiz tarafından oldukça sevilen, takdir edilen ve kullanılan bir hizmet oldu. Şehir içi ulaşımda bisiklet kullanmak isteyen hemşehrilerimiz; ÇORBİS abone noktalarından, istasyonlarda bulunan terminallerden, web sitemizden veya mobil uygulamamız üzerinden üyeliğini yapabiliyor.” dedi.

Başkan Aşgın, artan bisiklet kullanımı ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Yeni istasyonlar eklemeye, yeni bisiklet yolları yapmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerine devam etti. Bu gelişme, Çorum'un ulaşılabilir ve sürdürülebilir şehir hedefine bir adım daha yaklaştığını gösteriyor.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş