Başkan Şahiner, Suriyelilerin doğum oranlarının Türklerin 3 katı olduğuna ve küresel ısınma kaynaklı göçlerin artmasıyla Türkiye'nin göç yükünün daha da ağırlaşacağına vurgu yaptı.

"Sungurlu’yu Suriyelilerin istila etmesine ve huzurun bozulmasına asla müsaade etmedik" diyen Şahiner, vatandaşları gönüllü göçe teşvik etme girişimlerini eleştirdi ve "Vatan elden gidiyor" uyarısında bulundu.

Başkan Şahiner, Türk kimliğine tekrar bürünme çağrısı yaparak, "Bu iktidarın tercihi ve politikası da Türklüğü, Türk kelimesini yok etmek. Tekrar düşünüp, oyunuzu vatan, millet ve çocuklarımızın geleceği için kullanmamız gerekiyor" dedi.

Biz, ülkücü terbiyesi aldık

Şahiner, Ülkücü terbiyesi aldıklarını belirterek, Başbuğ Alparslan Türkeş’in çizgisinden ayrılmadıklarını söyledi. Bu vatanın, Sinan Oğan gibi dününü satanların, unutanların değil, Başbuğ Alparslan Türkeş’in çocuklarının yolu olduğunu vurguladı.

Başkan Şahiner, Cumhurbaşkanı adaylarından Kemal Kılıçdaroğlu'nun öz be öz Türk olduğunu ifade ederek, "Kılıçdaroğlu seçildiği takdirde inşallah tabelalara T.C. ibaresini tekrar koyacak, Milli bilincin pusulası olan andımızı ise okullarda tekrar okutarak milli kimliğimize, Türk varlığına her daim sahip çıkacak" dedi.

Su projesinde sona doğru: Sungurlu'nun çilesi bitiyor mu? Su projesinde sona doğru: Sungurlu'nun çilesi bitiyor mu?

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş