Amasya'nın merkezinden yaklaşık bir saatlik bir yolculukla ulaşılan Baraklı Şelalesi, yılın altı ayında doğaseverlere unutulmaz bir manzara sunuyor. Mart ayından itibaren eylül sonuna kadar tüm görkemiyle ziyaretçilerini karşılayan şelale, doğal güzelliklerle çevrili bir ortam sunuyor. Bu süre zarfında, şelale etrafındaki mağaraların oluşturduğu sarkıtlar, adeta doğanın sanat eseri gibi büyülüyor.

Yapım işi ihalelerine artırımlı fiyat farkı ve süre uzatımı 'Resmi'leşti Yapım işi ihalelerine artırımlı fiyat farkı ve süre uzatımı 'Resmi'leşti

Kamp yapmayı tercih eden doğa severler için de ideal bir lokasyon olan Baraklı Şelalesi, marttan hazirana kadar benzersiz bir deneyim sunuyor. Yeşilin her tonunu içinde barındıran ormanın ortasında, şelalenin huzur veren sesi eşliğinde kurulan kamplar, doğa ile iç içe olmanın keyfini çıkarıyor.

Her yıl birçok yerli ve yabancı turisti ağırlayan bu saklı cennet, unutulmaz bir deneyim ve huzur dolu bir kaçış için ziyaretçilerini bekliyor. Amasya'nın bu doğa harikasını keşfetmek ve unutulmaz bir deneyim yaşamak için Baraklı Şelalesi'ni ziyaret etmeyi planlayın.

Editör: Ulaş Odabaş