Pratik ve ekonomik bir yemek arayışındaysanız, bu 5 malzemeli pizza tarifi tam size göre. Evinizde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle, pizzacıdan sipariş vermiş gibi lezzetli pizzalar yapabilirsiniz.

Yoğurtla hazırlanan bu özel pizza hamuru ile evinizde mükemmel pizzalar yapın. Sadece 5 malzeme ve 20 dakikada, pizzanız hazır. Bu tarif, pizza gecelerinizin vazgeçilmezi olacak.

Sucuk, mozarella, ve yoğurtlu hamurdan oluşan bu 5 malzemeli pizza tarifi, evde pizza yapmanın ne kadar kolay ve eğlenceli olabileceğini gösteriyor. Şimdi fırını ısıtın ve bu kolay tarifi deneyin!

MALZEMELER

220 gram un

Bir kere yedikten sonra bağımlısı olacaksınız: Az malzemeli Pamuk Kek tarifi Bir kere yedikten sonra bağımlısı olacaksınız: Az malzemeli Pamuk Kek tarifi

1 bardak (245 gram) yoğurt

Yarım bardak pizza sosu

1 su bardağı kaşar peyniri 

İstediğiniz miktarda sucuk

HAZIRLANIŞI

Fırını önceden 200 dereceye kadar ısıtın.

Büyük bir kapta un ve yoğurdu birbirine ekleyin.

Un ve yoğurdu hamur kıvamı alana kadar iyice karıştırın.

Hamuru fırın kağıdı serilmiş tepsinize alın ve istediğiniz büyüklüğe gelene kadar açın. Hamur yapışırsa un serpebilirsiniz.

Sosu hamurun üzerine eşit bir şekilde yayın ve üzerine kaşar peynirinizi serpin.

İnce ince dilimlediğiniz sucukları hamurunuza yerleştirin.

Peynir eriyene ve sucuklar renk değiştirene kadar aşağı yukarı 20 dakika kadar pişirin.

Dilimleyerek servis edebilirsiniz.

Bu 5 malzemeli pizza tarifi ile evde lezzetli ve hızlı bir şekilde pizza yapabilirsiniz. Hem ekonomik hem de pratik olan bu tarif, pizza severler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Deneyin ve bu kolay lezzeti ailenizle paylaşın!

Editör: Haber Merkezi