AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Nuh Aluç'a yetki belgesini verdi.

Çorum'un bu köyünde uçurtma şenliği: Çocuklar gökyüzüyle buluştu Çorum'un bu köyünde uçurtma şenliği: Çocuklar gökyüzüyle buluştu

“SUNGURLU İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç, “Şahsım ve teşkilatım, Sungurlu için gecemizi gündüzümüze katarak hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız.” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı olarak atanması dolayısıyla bir açıklama yapan Nuh Aluç, “Sungurlu’muza hizmet yolunda şahsımı Ak Parti Sungurlu İlçe Başkanı olarak uygun gören  Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bizlere olan güveni için şükranlarımı sunuyorum. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Çorum milletvekillerimiz Sayın Yusuf Ahlatçı ve Sayın Oğuzhan Kaya’ya, İl Başkanımız Sayın Murat Günay’a, yönetimimize ve ilçe teşkilatımıza, bu yolda bizleri destekleyen tüm dostlarıma, hemşehrilerime ve aileme en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Sungurlu’muz; eğitimiyle, sanatıyla, tarımıyla, sanayisiyle her alanda kalkınmış ve potansiyelini ispat etmiş bir ilçe olacak. Şahsım ve teşkilatım Sungurlu için; gecemizi gündüzüme katarak hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız.
Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor ve başlıyoruz diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi