Mustafa Şen, canlı yayında “Emeklilere seyyanen zam gelecek mi? Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?” Sorularına yanıt vererek, emekli vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulundu. Bu durumun seçimle bağlantılı olmadığını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, “gerekli çalışmalar yapılacak” dedi. 

Bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Emeklilere senede iki defa ödenen bayram ikramiyesi son yapılan çalışmalar sonucunda artış yaşadı. Sektör yetkilileri tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiyeleri yüzde 50 zam uygulanarak, 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkarıldı. Bu durumda da milyonlarca emekli bayram ikramiyesi olarak bir yılda toplam 6 bin TL alacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mustafa Şen ise katılmış olduğu canlı yayında emekli vatandaşlar tarafından yakından takip edilen bayram ikramiyeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şen, “büyük bir ikramiye gelecek” diyerek Kurban Bayramı’nı işaret etti.

Bayram ikramiyesi yeniden mi artacak?

Keşan TSO’dan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret Keşan TSO’dan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, canlı yayında “Emeklilere seyyanen zam gelecek mi? Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?” Sorularına şu şekilde açıklamada bulundu;

Emekliler için seçimden önce bayram ikramiyesi artışı olacağına dikkat çeken Şen, Kurban Bayramı öncesinde büyük bir ikramiye geleceğini dile getirdi.

Bu konu ile ilgili Temmuz öncesinde bir çalışma yapılacağını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, bu konunun seçim ile ilgili bir durum olmadığının altını çizerek, “Bu konuda gerek neyse o yapılacak.” Dedi 

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Bu konular ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar tamamlandığında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili bilgileri kamuoyuyla paylaşacaktır.” Diyerek açıklama yaptı.