Okul ve kurum ziyaretleri kapsamında; eğitim-öğretimle ilgili çalışmaları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacıyla İl Millî Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, İskilip ve Bayat ilçeleri ziyaret etti.

Ziyaretlere İskilip ilçesi ile başlayan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, ilk olarak deprem güçlendirme çalışmaları tamamlanan İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi ve yık-yap kapsamında inşaat çalışmaları devam eden İskilip Ebussuud Efendi İlkokulunda incelemelerde bulundu. İskilip Misaki Milli İlkokulu, İskilip İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İskilip Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Kadınlar yarım kalan eğitim hayallerini gerçeğe dönüştürüyor! 2024 Hitit Anne Üniversitesi başladı Kadınlar yarım kalan eğitim hayallerini gerçeğe dönüştürüyor! 2024 Hitit Anne Üniversitesi başladı

Abdullah Kodek son olarak İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük 'ü makamında ziyaret etti.

İskilip'in ardından Bayat'taki okul ve kurumlarımızı ziyaret eden Kodek, Bayat Şehit Yakup Kozan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bayat Belediye Başkanı  Ekrem Ünlü ile bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri konusunda değerlendirmelerde bulundular.

HABER MERKEZİ