Dünya Şoförler Günü her yıl 30 Kasım tarihinde kutlanıyor. Hayatı yollar olan, her gün kilometrelerce yolu arşınlayan şoförleri bu özel günde hatırlamak için hazırladığımız Dünya Şoförler Günü mesajlarını bir araya getirdik. İşte Dünya Şoförler Günü mesajları ve sözleri

Dünya Şoförler Günü mesajları, bu kutsal mesleği icra eden kişileri onurlandırmak için her yıl 30 Kasım'da kutlanır. Otobüs, tır, kamyon, kamyonet ve minibüs cinsinde araçlarıyla şoförlük mesleğini icra eden şoförlerin gününü kutlamak isteyeneler için 30 Kasım Dünya Şoförler Günü kutlama mesajları haberimizde yer alıyor. İşte WhatsApp, Instagram, Twitter ve Facebook'ta paylaşılabilecek Şoförler Günü kutlama mesajları ve sözleri

ŞOFÖRLER GÜNÜ NE ZAMAN?

Dünya Şoförler Günü, can ve mal taşıyan şoförlerimize adanmış bir gündür. Bu günde onların mesleğine, meslekteki zorluklarına ve mesleği icra ederken dikkat etmelerinin ne kadar hayati önem taşıdığına vurgu yapılmaktadır.

Dünya Şoförler Günü her yıl 30 Kasım tarihinde kutlanmaktadır.

ŞOFÖRLER GÜNÜ MESAJLARI

Gece gündüz demeden araca yüklediği yükü, gideceği yere kadar her türlü zor şartlar altında emek harcayarak ulaştırmaya çalışan şoförlerimizin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü kutlu olsun.

Kazasız belasız, hayırlı yolculuklar ve bereketli işler dilerim.

Hayatın durduğu yerde durmayanların hikayesini paylaşan tüm şoförlerimizin 30 Kasım dünya şoförler gününü kutlarım.

Artık bugünün bilinen ve hatırlanan bir gün olmasını ayrıca temenni ediyorum.

4 teker üzerinde rızıklarının peşinde olan, ailesi, çocukları ve yuvası kullandığı araçlar olan, gecesi gündüzü her türlü tehlikeyi göze alarak yollarda geçen, kazandığı her kuruşu anasının ak sütü gibi helal olan, çilekeş, vefakâr, cefakâr tüm tırcı, kamyoncu, otobüsçü, servisçi, minibüsçü ve taksici şoför esnafımızın, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü'nü kutlarım.

Doğumdan ölüme, hayatımızın her evresinde var olan şoförlerimizin "30 Kasım Dünya Şoförler Günü" kutlu olsun.

Dünya şoförler günü sebebiyle evlatlarımızı emanet ettiğimiz tüm servisçi esnafımıza kazasız belasız günler diliyoruz.

Şoförlük, insanları sevdiklerine güven içinde ulaştıran bir meslektir. Bu nedenle en az diğer onurlu meslekler kadar kutsaldır.

Hayatlarını yola adamış tüm emekçi kardeşlerimin bu özel gününü kutlar kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni ederim.

Şoförlük; bir sanat, bir ihtiyaç, bir fedakârlık, sevgi, saygı ve elbette ki özveri ister.

Hıdırellez coşkusuna Başkan Zeyrek de ortak oldu Hıdırellez coşkusuna Başkan Zeyrek de ortak oldu

Tüm şoför esnafı arkadaşlarımın dünya şoförler gününü kutluyor hayırlı ve helalinden kazançlar diliyorum.

Ayrılıkları sona erdiren, aşıkları buluşturan, baba ile oğlu, anne ile kızı, dede ile torunu kavuşturan, uzaklıkları yakın eden kutsal bir meslektir.

Her türlü zor şartlar altında mesleğini ifa etmeye çalışan tüm meslektaşlarımın dünya şoförler gününü kutluyorum. Allah kaza bela göstermesin.

Bugün 30 Kasım Dünya Şoförler Günü. Direksiyon başında mesai harcayan tüm şoförlerine özel gününü kutlarım.