27 Şubat 2024 Salı Çorum hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, 27 Şubat günü Çorum'da nasıl bir hava etkili olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 27 Şubat günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalıvve yer yer çok bulutlu, Antalya, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri ile Isparta'nın güney kesimleri ve Burdur'un doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü bulunan yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve batı kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

27 Şubat 2024 Salı Çorum hava durumu

Çorum'un 198 köyünün sadece 3 tanesini kadın muhtarlar yönetiyor Çorum'un 198 köyünün sadece 3 tanesini kadın muhtarlar yönetiyor

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 27 Şubat Saşo günü az bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 16 derece, en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak. Rüzgarın 5 km hızla güneybatıdan esmesi bekleniyor.

Yağmur uyarısı!

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da bugün öğle saatlerinde hafif sağanak yağış etkili olabilir. Yetkililerin yaptığı tahmine göre; bugün saat 12:00 - 15:00 arasında sağanak yağış bekleniyor.