Milletvekili Adayı İsmail Lek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Bayat’a giden Kayrıcı, ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Bekir Güngör ve kalabalık partili grubu tarafından karşılanan Kayrıcı, partililere seçimlerle ilgili hem tavsiyelerde bulundu, hem de süreç hakkında düşüncelerini anlattı.

Ardından Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü'yü makamında ziyaret eden Kayrıcı, belediye çalışmaları ve ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Kayrıcı, Başkan Ünlü’ye gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Hayrullah Çulha hayatını kaybetti Hayrullah Çulha hayatını kaybetti

İlçe esnafını da gezen Kayrıcı, hayırlı işler dilerken, taleplerini aldı, sorunlarını dinledi. Kayrıcı’ya büyük ilgi gösteren ilçe esnafı ve vatandaşlar, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP’ye destek vereceklerini belirterek, başarı dilediler.
Bayat Ziraat Odası Başkanı Murat Yıldırım ve  köy muhtarlarıyla da bir araya gelen Vahit Kayrıcı, ilçenin kalkınması ve tarımda verimliliğin artırılması konusunda yapılması gerekenler üzerine istişarede bulundu.

“Çorum'un geleceği için hep birlikte çalışacağız” diyen Kayrıcı’ya muhtarlarda destek sözü verdiler.

Haber Merkezi