BBP Adayı Fehmi Güney, yaptığı açıklamada, milletvekili seçilmesi halinde adlarına yakışır bir şekilde tüm hemşehrilerini ayırt etmeksizin herkese hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi.

Faruk Cıdık'tan 19 Mayıs mesajı: "Millî mücadele ruhunu yeniden canlandıralım" Faruk Cıdık'tan 19 Mayıs mesajı: "Millî mücadele ruhunu yeniden canlandıralım"

“Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” düsturuyla hareket edeceklerinin altını çizen Fehmi Güney, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun deyimi ile ‘Hepimiz aynı kilimin desenleriyiz’ ilkesini kendimize şiar edinmiş bireyleriz. Bizlerin sadece tek kıstası olabilir vatanın istiklali ve istikbali, millet ve devlet sevgisi gerisi teferruattır” ifadelerine yer verdi. 

“Çorum için biz varız” sloganı ile yola çıktıklarını vurgulayan Güney, “14 Mayıs seçimlerinin önemini her yerde vurguladık. Gitmediğimiz ilçe, mahalle, esnaf kalmadı. Gereken notlarımızı ve ödevlerimizi aldık. Hemşehrilerimizin sorunlarını dinledik projelerimizi ve çözüm önerilerimizi anlatıp istişarelerde bulunduk. Seçiliriz, seçilmeyiz ama hemşehrilerimizden gördüğümüz teveccühten dolayı seçildiğimizi görmekteyiz. Ama bu sorunları bu projeleri hayata geçirebilmek adına takipçisi olacağız ve güzel şehrimizin kalkınmasını sağlamak adına çalışacağız. Ben Çorum’un Uğurludağ ilçesindenim. Bugüne kadar gücüm nispetince bölgede ki hemşehrilerime hizmet vermeye ve yanlarında olmaya çalıştım.

ÇORUMLU HİÇ BİR HEMŞEHRİMİ GERİ ÇEVİRMEDİM

Oy versin, vermesin bütün hemşehrilerimize kucağımızı açmış bulunmaktayız. Herkesin bildiği gibi Büyük Birlik Partisi 30 yıllık siyasi geçmişinde tek bir kırık çizgisi olmadan bugünlere gelmiştir ve aynı şekilde devam edecektir. Bundan dolayı da vatandaşlarımızın karşısına alnı ak yüzü pak ama fakat gibi cümleler kurmadan dik duran, doğru konuşan Alperenler olarak çıktık” dedi.

Fehmi Güney, il merkezinde çalışmalarına devam ederken diğer milletvekili adayları ve il teşkilat mensupları ise Kargı, Alaca, Ortaköy, Osmancık, Bayat, Hacıhamza, Aşdağul ve İncesu’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş