Tırtıl Kurabiye, hem lezzetli hem de uzun süre saklanabilen bir atıştırmalık arayanlar için idealdir. İşte adım adım Tırtıl Kurabiye yapılışı ve püf noktaları!

Uzun süre bayatlamayan enfes Tırtıl Kurabiye tarifi ile mutfakta fark yaratın. Bu basit adımlarla, kıtır kıtır kurabiyelerinizi uzun süre taze tutabilirsiniz.

Tırtıl Kurabiye, kahvaltılarınızın ve öğle atıştırmalarının vazgeçilmez bir parçası olacak. Uzun süre saklanabilen bu kurabiyelerle lezzet dolu anlar yaratın.

Malzemeler

Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çay bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3-3,5 su bardağı kadar alabildiğince un

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır?

Malzemeleri sırasıyla karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.

Tırtıl kurabiye yapımı için pazarda veya marketlerde bulabileceğiniz kalıp ile kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye sırasıyla dizin.

Yapımı kolay, lezzeti unutulmaz: Pratik Omlet Böreği tarifi Yapımı kolay, lezzeti unutulmaz: Pratik Omlet Böreği tarifi

160-170 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.

Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz.

Sıcakken yumuşak olmasına bakmayın, soğuduktan sonra kıtır bir hal alıyor.

Bu kolay ve lezzetli Tırtıl Kurabiye tarifi ile mutfakta harikalar yaratmaya hazır olun. Uzun süre bayatlamayan yapısı sayesinde, bu kurabiyeleri önceden hazırlayıp istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Çay saatleriniz ve kahvaltılarınız için ideal olan bu kurabiyeler, hem pratik hem de enfes bir seçenek sunar.

Editör: Haber Merkezi