Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkanlığına aday olarak seçimleri zaferle sonuçlandıran Ahmet Gölgör'e kutlama, tanışma ve nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Mazbatasını alarak görevine resmen başladıktan sonra bir yandan teşekkür ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Gölgör, diğer yandan da makamında konuklarını ağırlıyor.

Bu hafta da makamında çok sayıda ziyaretçiyi kabul eden Başkan Gelgör, hem ilçenin genel sorun ve taleplerini aldı, hem de istişarelerde bulundu.

İlçe Nüfus Müdürü Adnan Kumtemur ve Nüfus Müdürlüğü personeli, Bursa'dan MHP Gemlik İlçe Başkan Yardımcısı Hilmi Uslu, Türkiye Genel İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu Karabacak, Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan ve yönetimi, belediyeden önceki yıllarda emekli olan eski personeller, Osmancık İmam Hatip Lisesi Müdürü İdris Makineci ve okul idarecileri, Osmancık Belediyesporlu güreşçiler, antrenörler ve güreşe destek veren vatandaşlar, Osmancık Şoförler Odası Başkanı Bilal Karatağ ve yönetimi, Osmancık Emekliler Derneği, İlçe Özel İdare Müdürü Erdoğan Elmas ve Toprak Sanayi Başkanı Yakup Karaca, Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Görmez ve üyeleri, Osmancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Kadir Erol ve hocalar, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz ve üyeleri Başkan Gelgör'ü ziyaret eden heyetler arasında yer aldı.

Ayrıca Başkan Gelgör'ü ziyaret eden Emrullah Gelgör ve Abbas Çakır ise Gelgör'ün fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye ettiler.

Gelgör, anlamlı hediye için konuklarına teşekkür etti.

Tüm konuklarına teşekkürlerini ileten Başkan Gelgör, kapısının herkese açık olduğunu, şehri karşılıklı istişare ve diyalog halinde yöneteceklerini ifade etti.