AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Murat Günay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ın yanı sıra Çorum’un yerel gazete, internet siteleri ve ajansta çalışan basın mensupları yoğun katılım sağladı.

Toplantıda AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve AK Parti İl Başkanı Murat Günay selamlama konuşması yaptı.

Zeki Gül toplantıda yaptığı konuşmada, milletvekili olduğunda Çorum’a gelmesi için çalışacağı en önemli yatırımın tren yolu ve havaalanı olduğunu söyleyerek bu konuların sıkı takipçisi olacağını ve şehre bu yatırımların gelmesi için de ısrarcı olacağını belitti.

Gül, ”Gazeteci arkadaşlarımın çalışmalarını, davranışlarını, adamlıklarını ve aynı zamanda meslek ahlakını, onurunu hiçe saymadan adam gibi gazetecilik yaptıklarını gördüğüm için Çorumlu hemşehrilerimizin bizimle arasında bir köprü vazifesi meydana getirdikleri için teşekkür ediyorum. Bizim gazeteci arkadaşlarımızın objektif gazeteciliğinden dolayı ben aday oldum. Milletvekilliği seçimlerinde bir çok kriter vardır. Bunlardan biri kamu oyudur. Bir diğeri ise teşkilat temayülüdür. Arkadaşlarımız kamuoyunu manipüle edecek çalışmalardan uzak durdukları için objektif kamuoyu fikri ortaya çıkmıştır. Bizimde kamuoyu desteğimiz iyi olduğu için bizim adaylığımızda kamuoyu desteğinin büyük katkısı vardır. O yüzden bu katkıda sizde varsınız diye söyledim” dedi.

“HERKESİ KUCAKLAYICI BİR SİYASET ANLAYIŞINI BENİMSEDİM

CHP’li Foça Belediye Başkanı makam aracını satıyor CHP’li Foça Belediye Başkanı makam aracını satıyor

“Çorum’da çok güzel bir siyasi çalışma yaptık. Benim siyasi üslubumda çok sert ve hırpalayıcı, ötekileştirici bir özellik yok” diyen Zeki Gül, “Herkesle bir ve beraber olmaya çalıştım. Herkesi kucaklayıcı bir siyaset anlayışını benimsedim. Ben bu davranışımı belediye başkan yardımcılığı, başkanlık, bakan müşavirliği döneminde yaptığım gibi bundan sonra da tekrar bu kardeşlik hukukunu ön planda tutan bir davranış şekliyle Milletvekilliği yapmak istiyorum. Arkadaşlarımın da bu konuda bana katkı sağlamalarını bekliyorum. Siyaseten de şunu söylüyorum. Bütün milletvekili adayı kardeşlerim milletvekili olmaya layıktır ama benim daha iyi milletvekilliği yapacağımı iddia etmekte benim hakkımdır. Ben CHP’li, MHP’li, İYİ Partili, Gelecek Partili, DEVA Partili, Yeniden Refah Partili, Büyük Birlik Partili arkadaşlarımdan oy istiyorum. Bu oyu da alacağıma olan inancım tamdır. Nereye gittiysek, kim olursa olsun Çorum halkının bizi tamamen kucakladığını hissettim. Buda Çorum adına beni son derece memnun etti. Ama omzumdaki yükü de artırdı. Bizim hemşehrilerimiz bizi böyle kucaklarken ben onlara layık olabilir miyim diye aklımdan geçirdim. Bunu da bir dönem milletvekilliği yaparak çok çalışarak noktalamak istiyorum” açıklamalarında bulundu.

“MİLLETVEKİLİ OLDUĞUMDA EKONOMİK TABLOMU NEYİM VARSA SİZE AÇIKLAYACAĞIM”

AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, “Yaşım ve gücüm itibariyle çok çalışmak ve gayret etmek istiyorum. Ondan sonraki dönem hesabı yapmayacağımı duyurmak istiyorum. Yine size hesabını veremeyeceğim bir ekonomik tablom hiç olmayacak. Milletvekili olduğumda ekonomik tablomu neyim varsa size açıklayacağım. Her sene neyim var açıklayacağım” diyerek şeffaf bir anlayışı benimseyeceğine dikkat çekti.  

KUBİLAY OLCAN