AK Parti’den milletvekili adaylığı sürecinde de hiç durmadan çalışan Zeki Gül, seçimlerin arından da milletvekili seçilememesine rağmen Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aralıksız çalışıyor. 28 Mayıs Pazar günü ülke genelinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için Çorum merkezin yanı sıra ilçe ziyaretlerini de sürdüren AK Parti 28.Dönem Milletvekili Adayı Zeki Gül Alaca ve İskilip ilçelerini ziyaret etti. İskilip’te vatandaşlarla görüşen Gül, Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu İkmal İhale törenine katıldı. 

Ardından Alaca ilçesine geçen Zeki Gül burada Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu makamında ziyaret etti. 28 Mayıs seçimleri için Alaca esnafını ziyaret eden Gül destek istedi. Esnaf ve vatandaşlar kendi seçiminden sonra bu gayreti gösteren Zeki Gül’e takdirlerini ilettiler.

Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki

İlçe ziyaretlerinin ardından Gül, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birliktte Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli’yi ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerini sürdüren AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Zeki Gül, Organize Sanayi Sitesinde bulunan YAĞMAKSAN fabrikasında fabrika çalışanlarını da ziyaret ederek 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2.turu öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Seçim çalışmaları sırasında kendisine destek veren fabrika sahipleri Mustafa ve Fatih Mustafa Yağlı’ya teşekkür eden Gül ziyaretlerini Pazar gününe kadar sürdüreceğini belirtti. 

Haber Merkezi