Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, "Bugün, Çorum'umuzu temsilen 28. Dönem Milletvekili olarak TBMM'nde kaydımızı yaptırdık. Hamd olsun! Seçimlerimiz bitti ve şimdi memleketimiz için, tüm vatandaşlarımız için çalışma vakti geldi. Birlik ve beraberlik içinde, 28. Dönemde tüm Çorum'un vekili olarak hizmet edeceğiz. Ankara'da, memleketimiz Çorum'a ve tüm Türkiye'ye hizmet için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Artık Çorum için şahlanma vakti!

Ahlatcı, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlikte çalışarak memleketinin hak ettiği tüm hizmetleri yerine getireceğini belirtti. "Artık Çorum için şahlanma vakti. Başlayan #TürkiyeYüzyılı'nın en değerli ili Çorum ve Çorumlular olacaktır" diyen Ahlatcı, Çorum'un daha da ileriye taşınması ve halkının refahının artması için çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı.

Yusuf Ahlatcı, Çorum'u en iyi şekilde temsil etme ve Ankara'da Çorum'un sesini güçlü ve etkili bir şekilde duyurma sözü verdi. Türkiye'ye hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını belirten Ahlatcı, 28. dönemde Çorum ve tüm Türkiye için önemli hizmetlere imza atmayı hedefliyor.

Bu gelişmeleri ve daha fazlasını sitemizden takip edebilir, Yusuf Ahlatcı ve TBMM'deki diğer çalışmalar hakkında en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün

Ahlatcı ayrıca, memleketinin layık olduğu tüm hizmetleri yerine getirmek için sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlikte çalışacaklarını belirtti. "Artık Çorum için şahlanma vakti. Başlayan #TürkiyeYüzyılı'nın en değerli ili Çorum ve Çorumlular olacaktır" diyen Ahlatcı, Çorum'un daha da ileriye taşınması ve halkının refahının artması için çalışmalarına hızlıca başladı.

Yusuf Ahlatcı, Çorum'u en iyi şekilde temsil edeceğini ve Ankara'da Çorum'un sesini güçlü ve etkili bir şekilde duyuracağını ve Türkiye'ye hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

HABER MERKEZİ