14 Mayıs’ta yapılan seçimler sonucunda Yeniden Refah Partisi’nden Kocaeli Milletvekili seçilen hemşehrimiz Mehmet Aşıla’ya vediği sözü yerine getiren İş insanı Yılmaz Peker kurban kesti.

Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla’nın 30 yıllık arkadaşı olduğunu belirten Peker, milletvekili adayı gösterildiğinde kendisine eğer milletvekili seçilirse onun için adak kurbanı keseceğini söylediğini ve sözünü tuttuğunu dile getirdi.

Peker, Kocaeli’nde seçimlerden sonra teşekkür ziyaretlerini tamamlayarak memleketi Çorum’a gelen Milletvekili Aşıla’ya komşu olduğu apartmanın önünde adak kurbanını kestirdi.

İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi

Duasını Milletvekili Mehmet Aşıla’nın Avukat olan abisi Mustafa Aşıla’nın yaptığı kurban kesiminden sonra Peker, milletvekilliğinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın’ında katıldığı kurban kesiminde verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Peker, Milletvekili Aşıla’nın Kocaeli için en iyi ve en güzel hizmetlerde bulunacağına inancının tam olduğunu kaydetti.

HABER MERKEZİ