Çay saatlerinize lezzet katacak bir tarif mi arıyorsunuz? Havuç tarator tam size göre! Kolayca hazırlayabileceğiniz bu lezzetli atıştırmalık, misafirlerinizin de favorisi olacak. Yoğurt, havuç ve ceviz ile hazırlanan bu tarifin detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık olan havuç tarator, evde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif. Yoğurt ve ceviz ile zenginleştirilen bu tarif, hem besleyici hem de pratik bir seçenek sunuyor. Havuç tarator yapımı için gerekli malzemeler ve adımları yazımızda bulabilirsiniz.

Misafirleriniz için hem sağlıklı hem de lezzetli bir ikram mı arıyorsunuz? Havuç tarator tarifi tam da ihtiyacınız olan şey! Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif, sofralarınıza renk katacak. Yoğurt ve ceviz ile zenginleştirilen bu lezzetli taratorun yapılışı için okumaya devam edin.

MALZEMELER

2 havuç
1 bardak yoğurt
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı ceviz
1 çay kaşığı tuz

TARİF

Havuçları tavada zeytinyağı ile soteleyin.
2 dakika kadar kavurduktan sonra kenara alıp soğuması için bekletin.
Bir kapta yoğurtları, sarımsağı, 2 kaşık zeytinyağını ve tuzu karıştırın.
Cevizleri ve havuçları da ekleyin ve karıştırın.
Üzerini cevizlerle süsleyerek servis edebilirsiniz.

Bu Kurabiye asla bayatlamıyor! Bir ay taze kalan Nişastalı Kurabiye tarifi Bu Kurabiye asla bayatlamıyor! Bir ay taze kalan Nişastalı Kurabiye tarifi

Havuç tarator tarifi, hem pratik yapımı hem de lezzeti ile sofralarınıza sağlık ve lezzet katacak. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif ile misafirlerinizi ve sevdiklerinizi şaşırtın. Yoğurt, havuç ve ceviz ile hazırlanan bu nefis tarator tarifini mutlaka deneyin. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi