Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Hayvancılık Kurulu Üyesi Yılmaz Kaya, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında ve TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Komisyon ve Kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda yapılacak çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçilecek Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçilecek

Toplantıya; Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, İnşaat ve Taahüt Hizmetleri Kurulu, Tarım Kurulu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Hayvancılık Kurulu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, KOBİ Politikaları Kurulu, Sosyal Politikalar Kurulu, Basın Yayın Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Turizm Kurulu, Mesleki Eğitim Kurulu, Mevzuat Komisyonu, Hesapları İnceleme Komisyonu, İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu, Vergi Komisyonu, Kadın Çalışmaları Kurulu ve Arge ve İnovasyon Kurulu Başkan, Başkan Yardımcısı, Sözcü ve Raportör ile üyeleri katıldı.

Komisyon ve kurulların çalışmalarını çok önemsediklerini ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Katkılarınız kendiniz, şehriniz ve ülke ekonomisi için çok önemli. Akıl akıldan üstündür. Bunu unutmayın. Ben her şeyi bilirim yerine istişare alışkanlığını benimsedik hep. Tartışacağız. Ortak aklı bulacağız” dedi.