DÜZCE (AA) - Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaklaşık 2 ay önce meydana gelen selden zarar gören yolların asfaltlama ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Kent genelinde temmuz ayında meydana gelen selden en çok zarar gören ilçelerin başında gelen Yığılca'da, belediye koordinesinde tahrip olan yollar asfaltlanıyor.

Samsunlu sporcular Petank Türkiye Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı Samsunlu sporcular Petank Türkiye Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı

Düzce Belediyesinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında son olarak ilçe merkezinde yer alan Harmantepe mevkisinin yolları, bakım ve onarımdan geçirildikten sonra asfaltlandı.

Çalışmaları yerinde takip eden Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, AA muhabirine, selin hemen ardından başlatılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, "Önceden hazırlamış olduğumuz eylem planı dahilinde ilçemizde ihtiyaç duyulan tüm yollarımızda çalışmalarımız sürecek. Vatandaşlarımız ilçemizde var olan tüm alanları rahatça kullanabilecek. Biz onlar için çalışmaya devam edeceğiz. İçleri rahat olsun. Çalışmalarımıza destek olan Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü'ye ve Ege Asfalt'a teşekkür ediyorum." dedi.