Yeniden Refah Partisi Sungurlu Belediye Başkan Adayı Osman Vargeloğlu oldu. Osman Vargeloğlu, “Sungurlu için biz varız” dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği, Sungurlu Barut Fabrikası'nı inceledi Türkiye Belediyeler Birliği, Sungurlu Barut Fabrikası'nı inceledi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin bazı il ve ilçe belediye başkan adaylarını düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığından istifa eden Osman Vargeloğlu, Sungurlu Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Belediye Başkan Adayı Osman Vargeloğlu, “Refah'ın vakti geldiğinde senin için artık her şey en adil ve en güzeli olacak. Kıymetli hemşerilerim geliniz önce ahlâk ve maneviyat diyen milli görüşle, dürüst belediyecilikle güzel Sungurlu’muzu tanıştıralım. Hayır dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Güzel ve güzide Sungurlu’m ilçene sahip çık. Nesline sahip çık. Allaha emanet olun. Sungurlu için biz varız.” dedi. Erbakan, partisinin genel seçimlerde ciddi bir çıkış ortaya koyduğunu dile getirerek, bu çıkışın 31 Mart 2024'te düzenlenecek yerel seçimlerde de devam edeceğini ve 2028’de yapılması planlanan genel seçimlere iktidar adayı olarak gireceğini söyledi.