Türkiye Belediyeler Birliği, Sungurlu Barut Fabrikası'nı inceledi Türkiye Belediyeler Birliği, Sungurlu Barut Fabrikası'nı inceledi

Yeniden Refah Partisi Sungurlu Belediye Başkan Adayı Osman Vargeloğlu, “Sizlere en büyük vaadimi açıklıyorum çalmayacağım, çırpmayacağım, kul hakkı yemeyeceğim” dedi.

Yeniden Refah Partisi Sungurlu İlçe Teşkilatı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Özel İdare Konferans Salonunda düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Aday tanıtım toplantısına Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Çorum İl Başkanı Nuri Kuşçu ve partililer katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Sungurlu Belediye Başkan Adayı Osman Vargeloğlu, şu ifadeleri kullandı, “Bugün burada, Milli Görüş ideali etrafında bir araya gelmiş Yeniden Refah Partisi gönüllüleri olarak, ilçemizin geleceğine yön verme kararlılığıyla bulunuyoruz. Milli Görüş, bu topraklarda kök salmış büyük bir idealdir. 

MEMLEKETİMİZİN REFAHI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ülkemizin temel değerlerine bağlılıkla, adaletle, eşitlikle ve kardeşlik duygusuyla yoğrulmuş bir anlayışı ifade eder. Bizler, bu ideali yürekten benimseyen dava erleri olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ülkemizin ve memleketimizin refahı için çalışacağız. Yeniden Refah Partimizi yeni kurduğumuzda bize dediler ki ‘siz kongre bile yapamazsınız’ ilk kongremizi 50 bin kişiyle 2. kongremizde 70 bin kişiyle yaptık Elhamdülillah. Bugünlere gelirken hep yapıcı muhalefet yaptık iyiye iyi kötüye kötü hep doğrunun yanında yalancının karşısında olduk. En sonunda dediler ki ‘siz meclise giremezsiniz’ kendi logomuzla kendi amblemimizle 5 Milletvekili ile Gazi meclisimize girdik mi girdik! Elhamdülillah. Şimdide diyorlar ki ‘siz belediye seçimlerinde aday bile çıkartamazsınız’ Allah'ın izniyle adayımızı da çıkartacağız belediyeyi de alacağız hem de belediyenin kapısının önüne ‘rüşvet alan da veren de melundur’ tabelasını asacağız inşallah. Ben 1982 doğumlu evli ve 3 çocuk babasıyım lise mezunuyum. Sanayide esnafım ticaretle uğraşıyorum memleketinin Sungurlu’muzun öz evladı olarak halka hizmet vermenin Hakk'a hizmet vermektir anlayışını benimseyen 2024’ün 31 Martında yapılacak olan yerel seçimlerde üyesi olduğum Yeniden Refah Partimizde Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızdan bu tarafa partimize hizmet etmiş bu davanın bir neferi olarak Yeniden Refah Partisi Sungurlu İlçe Başkanlığımızda Tanıtım Başkanlığı, Medya Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı, 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı gibi birçok yerde aktif görev aldım. En son ilçe başkanlığını yürüttüğüm Yeniden Refah Partimizde Sungurlu’muzun Belediye Başkanlığına Adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. 

SUNGURLU İÇİN BİZ VARIZ

Refahın vakti geldiğinde senin için artık her şey en adil ve en güzeli olacak, gel belediyene şans ver ve milli görüş belediyeciliği ile tanış Sungurlu için biz varız..! İmanla, inançla, azimle milletimizin için, insanlık için, İslam alemi için, adil bir dünya için, kurulan hayallerle başlayan 50 yıllık yürüyüşün yeni kahramanları olarak herkese çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Sözlerime son verirken İlçemizin her bir köşesine daha fazla hizmet götürme gayretimizi sürdüreceğime huzurunuzda söz veriyorum. Sizlere en büyük vadimi açıklıyorum çalmayacağım çırpmayacağım, kul hakkı yemeyeceğim”