TBMM'de bu hafta neler görüşülecek? TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?

Netflix'e 23 Haziran'da gelen yerli yapım Sen İnandır, kültür sanat ve eğlence sektörüyle ilgilenen uluslararası medya kuruluşlarının ilgisini çekti. Başrollerinde Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı film, eleştirmenlerin de dikkatini çekerek sinema portallarında geniş yer buldu.

Collider, romantik komedi meraklılarının aradıklarını Netflix'te bulabileceğini yazarak Sen İnandır'ı izlemelerini önerdi. Filmde "büyüleyici sahil manzaraları ve rüya gibi başrollerin yer aldığını" yazan Collider, şu ifadeleri kullandı:

Sen İnandır, romantik komedinin formülünü yeniden yazmayacak ama külliyata sevimli ve neşeli bir katkı sağlayacak.

Collider ayrıca, filmi "yaz için kaçırılmaması gereken bir romantik komedi" olarak nitelendirdi.

Screen Rant, Sen İnandır'ın romantik hikayesini muhteşem manzaralar eşliğinde anlattığını yazdı ve Netflix filminin Çanakkale'nin farklı yerlerinde çekildiğini anlattı.

Decider da filmin başrol oyuncularına övgüler yağdırdı:

Sen İnandır, inanılmaz derecede çekici insanlarla dolu ama Sahra rolündeki Ayça Aysin Turan'dan gözlerimizi alamadık. Sadece baş döndürücü bir güzelliğe sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda Sahra'ya sıcaklık ve trajik aile geçmişinden gelen bir sinirlilik aşılıyor.

Ege sahillerinin muhteşem manzaralarını da öven Decider, filmin "tahmin edilebilir" olduğunu ancak bunda hiçbir sakınca olmadığını da ekledi.

Netflix filmin konusunu kısaca şöyle anlatıyor:

İki işgüzar büyükanne, yetişkin torunlarına sözde tesadüfi bir karşılaşma ayarlayınca çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.

Senaryosunu Selen Bağcı'nın kaleme aldığı filmin yönetmenliğiniyse Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık Günaydın birlikte üstleniyor.