Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, bölen değil, bünyesinde toplanılan bir parti olacaklarını söyledi.

Av. Yaşar Anaç, basın toplantısı düzenleyerek neden Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğunu anlattı.

Altınkepçe Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısına; İl Başkanı Nuri Kuşçu, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Akif Bilge, İl Başkan Vekili Ömer Karslı, İl Teşkilat Başkanı Fatih Mehmet Kürkçü ve İl Genel Meclis Aday Adayı Fevzi Culuk katıldı.

“İDDİALIYIZ, BAŞKANLIKLARA TALİBİZ” 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Nuri Kuşçu, Yeniden Refah Partisi Çorum Teşkilatı olarak 31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, il merkezi dahil tüm ilçe ve beldelerde belediye başkanlıklarına talip olduklarını ifade etti.

Fatih Erbakan Liderliğindeki Yeniden Refah Partisi’nin mevcut iktidarın alternatifi olduğunu dile getiren Kuşçu, bunu da önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı bir performans ortaya koyarak kanıtlayacaklarını söyleyerek, partilerinden aday olan tüm belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

“MİLLETİMİZİN MİLLİ GÖRÜŞ ÖZLEMİNİ GİDECEĞİZ”

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç ise, bugün gerek yerel yönetimler olsun, gerekse merkezi yönetim noktasında Türk milletinde oluşan bir memnuniyetsizlik ve kırgınlık olduğunu vurgulayarak, “Milletimiz Milli Görüş anlayışının özlemini çekmektedir. Biz de hemşerilerimizin bu özlemini gidermek üzere kutlu yola çıktık” dedi.

“TEK SEÇENEK DEĞİLSİNİZ, ARTIK YENİDEN REFAH VAR”

Çorumluların yıllarca tek seçenek olarak sunulan birbirinin aynısı olan partilerden bıktığını, artık gerçek bir değişim istediklerini ifade eden Anaç, “Zira merhum Erbakan Hocamızın dediği gibi gelinen noktada ‘Bir Milli Görüş vardır. Bir de diğerleri vardır.’ Hemşerilerimiz kendilerine dayatılan adaylara mahkum değildir. Çünkü artık Yeniden Refah Partisi vardır. Tek seçenek siz değilsiniz artık Yeniden Refah Partisi vardır” diye konuştu.

“KARA SEVDAMIZ ÇORUM”

Yeniden Refah Partisi olarak bölen değil, bünyesinde toplanılan bir parti olacaklarını belirten Yaşar Anaç, şöyle konuştu: “Bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun, siyasi görüşü ne olursa olsun Çorum’da Milli Görüş belediyeciliğini tesis etmek üzere tüm hemşerilerimizi partimize üye olmaya, çalışmalara katılmaya, dua ve oylarıyla bu hasreti sonra erdirme konusunda katkı sağlamaya davet ediyorum. 

Beştepe'de kritik Kabine Toplantısı: Ekonomi ve öğretmen atamaları masada Beştepe'de kritik Kabine Toplantısı: Ekonomi ve öğretmen atamaları masada

Yeniden Refah Partisi’nin tüm teşkilatları, gönüllü kardeşlerimizle beraber samimiyet ve gayretle sahaya çıkmış bulunmaktadır. Bizler seferden sorumluyuz zaferi verecek olan ise Allah’tır. Aslında söylenecek çok sözümüz var tabi ki biraz da vaktimizde var. Son olarak şunu belirtmek isterim ki. Bizim aşkla, meşkle işimiz olmaz hemşerilerimizin de artık olmayacağını düşünüyoruz. Bizim için Çorum kara sevdadır. Kara sevdamız da Çorum’dur.”