1977’den bu güne ticari güvenle Metin Yürek, Yürekoğlu Ticaret olarak oğlu Mert Yürek ile Osmancık halkına en iyi hizmeti verebilmek için gayret gösteriyor.
Osmancık’ta ticari hayatına beyaz eşya sektörü ile başlayan Metin Yürek, mesleğine AEG, Profilo ile start verirken, Bosh, Simens ve Profilo ile devam etti.
Tüm ticaretinde müşteri memnuniyetini prensip edinerek yol aldığı süreçte Ağustos 2018’de işyerine ve mesleğine veda ederek farklı sektörde ticaretini sürdürme kararı alan Yürekoğlu Ticaret, adı altında alım satım işine başladı.
Yürekoğlu Ticaret Emlak, Otomotiv, Spot Beyaz Eşya alım satım işine start verdi. Yürekoğlu Ticaret Emlak, Otomotiv, Spot Beyaz Eşya Yazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 36/B Osmancık adresine faaliyete geçti.
Mesleki tecrübelerini bir arada toplayan işletme sahibi Metin Yürek, Spot Beyaz Eşya alım, satım, ikinci el, sıfır emlak ve otomobil işinde dilerseniz takas dilerseniz birbirinden cazip teklifler ile ihtiyacınıza ve isteğinize uygun ev, araç ve beyaz eşya çeşitleri siz değerli müşterilerini beklemektedir. Sizlerin yapması gereken tek şey gelip uğrayıp görmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca Yürekoğlu Ticaret sahibinden.com ve arabam.com web adreslerine üyeliğinden dolayı tüm alım satım işlemlerini kolayca ve güvenle takip etme imkanı sunmaktadır.
İhtiyacınız olan tüm satılık kiralık ev, satılık araç ve spot beyaz eşya çeşitlerini Yazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 36/B Osmancık adresinden ya da 0544 886 90 64 nolu numaradan iletişime geçerek temin edebilirsiniz.

YÜREKOĞLU TİCARET “UÇURUYORUZ”

Hedefimiz uçurmak diyen Metin Yürek ve Mert Yürek; “Yılların tecrübelerine dayanarak günümüz konseptine uygun en trend modellerimiz ile 2023’e hedeflerimizi belirledik. Hedefimiz 2023’e kadar günümüz konseptine uygun en trend marka ve modelleri buluşturmak olmakla birlikte hayallerimizde sınır tanımayarak uçurmaya götürmek olacak” dedi.