Yarın okulların tatil durumu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Bazı yerlerde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatil edildiği açıklandı. Öğrenciler yarın için tatil haberlerini araştırmaya başladılar. Peki 30 Kasım'da okullar tatil olacak mı? Yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı?

Uzmanından öğrencilere sınavlara dair tavsiyeler Uzmanından öğrencilere sınavlara dair tavsiyeler

Yarın okullar tatil mi? sorusunun cevabı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Olumsuz hava koşulları yurdun pek çok yerinde etkili oldu. Şiddetli fırtına da başladı. Hava durumu ile ilgili uyarılar sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki 30 Kasım'da okullar tatil olacak mı, kar tatili var mı?

İstanbul'da şiddetli fırtına etkisini göstermeye başladı. Bursa’da etkili olan lodos gece saatlerinde şiddetini 100 kilometre hıza çıkardı. Kent genelinde etkili olan lodos çok sayıda ağacı yerle bir etti. Kartal Dragos sahilinde olumsuz hava koşullarının etkisi ile 1 tekne battı.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?
Bugün Bursa’da merkez Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerinde okullar tatil edildi. Gözler 30 Kasım tatil haberlerine çevrildi. Yarın yani 30 Kasım'da okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili açıklama gelmedi.