Evde kolayca hazırlayabileceğiniz ve uzun süre tazeliğini koruyan bir kurabiye tarifi arıyorsanız, nişastalı kurabiye tarifimizle tanışın. Hem lezzetli hem de pratik!

Misafirleriniz için farklı ve lezzetli bir kurabiye yapmak istiyorsanız, bayatlamayan nişastalı kurabiye tarifimiz tam da aradığınız şey. Uzun süre taze kalan bu kurabiyeler herkesi şaşırtacak.

Mutfakta yeni bir lezzet denemeye hazır mısınız? Nişasta ve tereyağının muhteşem uyumuyla hazırlanan bu kurabiye tarifi, ağızda dağılan yapısıyla favoriniz olacak.

BAYATLAMAYAN NİŞASTALI KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

250 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
4 su bardağı nişasta
2 su bardağı un

BAYATLAMAYAN NİŞASTALI KURABİYE TARİFİ

1- Kurabiye hamurunu hazırlamak için tüm malzemeleri derin bir kaba alın. 

2- Ardından kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar güzelce yoğurun.

3- Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avcunuzda yuvarlayın. 

4- Hazırladığınız kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine aralıklarla yerleştirin.

Herkesin sevdiği klasik lezzet: Anne Kurabiyesi nasıl yapılır? Herkesin sevdiği klasik lezzet: Anne Kurabiyesi nasıl yapılır?

5- 180 derece fırında 13 dakika pişirin.

Pişirme uyarısı: Bazı fırınlarda bu süre uzayabilir ya da kısalabilir.

Bayatlamayan nişastalı kurabiye tarifimizle, lezzetli ve uzun süre taze kalan kurabiyeler yapmanın keyfini çıkarın. Bu kolay ve pratik tarifle, çay saatleriniz daha da keyifli hale gelecek. Deneyin ve bu eşsiz lezzeti sevdiklerinizle paylaşın. Mutfağınızda harikalar yaratmaya hazır olun!