Çorum Futbol Kulübünde transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çorum FK, ADO Den Haag forması giyen Thomas Verheydt ile anlaştı. 

Birçok takviye ile kadrosunu güçlendiren kırmızı siyahlılar, forvete hattını da sağlama aldı. ADO Den Haag'da başarılı performansıyla dikkat çeken Thomas Verheydt, sözleşme imzalamak üzere Türkiye'ye getirildi.

Çorum FK'nın kadrosuna katılacak Thomas Verheydt, Ankara'ya geldi. ADO Den Haag formasını giydiği son 2 senede fırtınalar estiren 31 yaşındaki golcü futbolcu, 2021-2022 sezonunda 37, geçen sezon ise 15 gol atarak toplamda 52 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Hava toplarındaki etkili oyunu ve kafa vuruşlarıyla tanınan yıldız isim artık Çorumlu taraftarları sevindirmeye çalışacak.

ADO Den Haag'ın alt yapısından yetiştikten sonra yeniden sarı yeşilli ekibin forması ile mücadele eden Thomas Verheydt'in transferi Hollanda basınında da geniş yer buldu. Hem yerel hem de ulusal medyada golcü futbolcunun yeni macerasına dair bilgiler verildi, Çorum kenti tanıtıldı. İngiltere kariyerinin ardından yıllar sonra yurt dışına çıkmasının kendisine heyecan verdiği aktarıldı.