MHP’den Başkan Aşgın’a nezaket ziyareti MHP’den Başkan Aşgın’a nezaket ziyareti

Vali Dağlı mesajında, “Köylerimize ve mahallelerimize kamu kaynağının aktarılması hususunda birinci derecede sorumluluk bilinciyle günün her saatinde görevi başında bulunan muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü” nü yürekten kutluyorum.

Devletimizin vatandaşa dokunan sıcak eli ve vatandaş nezdindeki ilk kapısı olan muhtarlarımız gerek vatandaşlarımızı gerekse devletimizi temsil gibi önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir” dedi.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı mesajını şu şekilde sürdürdü:

“Köklü geçmişiyle örnek bir müessese olan muhtarlık, vatandaşlarımızın, doğrudan devletle muhatap olabilmelerinin ilk aşaması ve merkezi yönetimin açık kapısı konumundadır.

Muhtarlarımız, kamu hizmetlerin daha etkin, süratli, verimli ve şeffaf şekilde yürütülmesinde ve halkımızın yönetime katılmasında çok önemli role sahiptir. Altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar mevcut her türlü sorunun çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için uğraşan ve vatandaşın derdiyle dertlenen muhtarlarımız yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedir.

Bu vesileyle muhtarlarımıza yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İlimizde görev yapmış olup ebediyete intikal etmiş olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, ilimizde fedakârca görev yürüten muhtarlarımız başta olmak üzere bütün muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü” nü en kalbi duygularımla kutluyor, yapacakları bütün çalışmalarda başarılar diliyorum.”