Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir Ramazan Ayı'nın daha sonuna, sağlık ve afiyetle eriştiklerini belirtti. Niyazının, Allah'ın tekrarına kavuşturması olduğunu dile getiren Çiftçi, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, "Bayramınız mübarek olsun" temennisinde bulundu.

Vali Mustafa Çiftçi, bayramın huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek, vatandaşlara güzel ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

VALİ ÇİFTÇİ, BAYRAMDA DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Amasya ve Çorum Valileri bir araya geldi Amasya ve Çorum Valileri bir araya geldi

Bayram'da Afşin'e gideceğini açıklayan Vali Mustafa Çiftçi, depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek, onların yanında olacak. Vali Çiftçi, bayramın ilk ve ikinci gününde Afşin'deki depremzedelerle bir araya gelecek.

Vali Çiftçi, bu önemli ve anlamlı ziyaret ile Afşin'deki vatandaşların yaralarını sarmaya ve onların bayram sevincine ortak olmaya çalışacak.

Vali Çiftçi bu ziyareti ile hem depremzedelerin moralini yükseltmeyi amaçlıyor hem de depremin yaralarının sarılması için devletin desteğini gösteriyor. Mustafa Çiftçi'nin Afşin ziyareti, vatandaşların birlik ve beraberlik içinde olduğu bu mübarek günlerde, depremzedelerin de unutulmadığını ve desteklendiğini ortaya koyuyor.

Ebru Çalık