Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Elektronik Satış Salonunda satış seansına katıldı, ardından borsa laboratuvarını inceleyerek, laboratuvarda üye ve üreticilere sunulan hizmetler ve borsa bünyesine yeni alınan Dijital Toprak Analiz Cihazı hakkında bilgi aldı. 


Gerçekleşen ziyarette, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Akaydın ve İbrahim Gürbüz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Şahan, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuna Eser ve Sadettin Ünlü, Meclis Üyeleri Murat Longa, Ayhan Coşar, Ali Osman Şahiner ve Sadık Tan yer aldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Meclis Üyeleri, Çorum Valisi Dağlı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.
Vali Dağlı ise Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları nezdinde Borsa çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerine son verdi.

İnşaat Mühendisleri Odası, mesleki sorunlar için bir araya geldi! İnşaat Mühendisleri Odası, mesleki sorunlar için bir araya geldi!