Ümit Er, mesajında, "Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler," ifadelerine yer verdi.

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

CHP İl Başkanı, annelerin bizi millet yapan değerlerin hayat bulmasında ve yaşatılmasında büyük bir rol oynadığını vurgulayarak, onları aile ve toplum hayatının temel direği olarak nitelendirdi. Er ayrıca, annelerin varoluş kaynağımızın, sınırsız sevmenin, karşılıksız korumanın canlı anıtları olduğunu belirtti.

Ümit Er, Kurtuluş Savaşı'ndaki kadınların önemini hatırlatarak, "Bugün de annelerimizin, kadınlarımızın taşıdıkları görev ve sorumluluklar en az Kurtuluş Savaşı yıllarındaki ölçüde önem arz etmektedir," dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün attığı temeller doğrultusunda; artık her alanda sesini duyuran, adını altın harflerle yazdıran Türk kadınlarından övgü ile söz eden Er, "Türk kadınları her zaman gururumuzdur," ifadesini kullandı.

Başkan Er, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü dünyaya getiren Zübeyde Hanım ve tüm şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü içtenlikle kutladı.

Ümit Er, son olarak, "Gücümüze güç, umudumuza umut katan; fedakarlık, sevgi ve şefkat timsali tüm annelerimizin #AnnelerGünü kutlu olsun!" ifadelerine yer verdi.

Naci Aygün