Siyaset

Ümit Er'den Kadir Gecesi mesajı: Sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini temenni ediyoruz

CHP Çorum İl Başkanı Ümit Er, Kadir Gecesi'nin önemine dair açıklamalarda bulundu. Ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını hatırlatan Er, Kadir Gecesi'nin milletimiz için sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve özveriyi pekiştirmesini temenni etti. Er, Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı mübarek bir gece olan Kadir Gecesi'nin manevi derinliğinde arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bin aydan daha hayırlı olduğunu vurguladı.

Abone Ol

CHP Çorum İl Başkanı Ümit Er, Kadir Gecesi'nin milletimiz için önemine dair açıklamalarda bulundu. Er, Ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını hatırlatarak, Kadir Gecesi'nin sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı ve özveriyi pekiştirmesi temennisinde bulundu.

...
{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }