İSTANBUL (AA) - TürkTraktör'ün markası New Holland, yeni traktör ve tarımsal ekipmanlarını 16. Adana Tarım Fuarı'nda sergiliyor.

Şirket açıklamasına göre, New Holland T4B, T3S ve T5 Bluemaster traktörlerin sergilendiği fuarda, tarımsal ekipmanlar ve hassas tarım ürünleri de TürkTraktör standında çiftçilerin beğenisine sunuluyor.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, Faz 5 emisyon seviyesindeki yeni nesil motor teknolojisiyle yüksek performans ve verimliliği bir arada sunan ürünleri Adanalı çiftçilerle buluşturmanın kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.

Türk tarımını ileri taşımak, çiftçileri verimli ve sürdürülebilir bir tarım için modern teknolojilerle buluşturmak adına ürün ve hizmetlerini geliştirdiklerini aktaran Canbeyli, "17 yıldır aralıksız pazar lideri olan New Holland ailesinin Faz 5 motor teknolojisine sahip yeni üyeleri T4B, T3S ve T5 Bluemaster serisini Adana'da sergilemekten mutluluk duyuyoruz. New Holland FR650 Kendi Yürür Silaj Makinesi, CX5.90 Biçerdöver, Density Büyük Balya ve ProBelt Silindirik Balya Makinelerimizin de çiftçilerimizin beğenisini kazanacağına inanıyoruz. Geniş ürün yelpazemizi incelemek üzere tüm üreticilerimizi standımıza bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Adana Tarım Fuarı'na özel kampanya kapsamında New Holland T7 ve T7HD model traktör alanlara 100 bin TL değerinde, küçük ekipman alımlarında ise 10 bin TL değerinde Opet Yakıt Puan hediye ediliyor. Kasım ayında New Holland markalı yerli traktör alımlarında, tüm ekipmanlarda geçerli 15 bin TL indirim çiftçilere sunuluyor. 800 bin TL'ye varan 2 yıl vadeli uygun faiz oranları ve yıl sonuna kadar yapılan yerli traktör alımlarında sabit fiyat kampanyası da sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.

New Holland ailesinin en son motor teknolojisine sahip en yeni üyesi T4B serisi, Faz 5 emisyon seviyesinde çevreci kriterleri yerine getirerek sürdürebilir tarıma önemli bir katkı sağlıyor. 65 HP ve 75 HP model seçeneklerinde yerli Faz 5 motor kullanılan New Holland T4B’nin, 86 HP, 99 HP ve 110 HP'lik versiyonları da bulunuyor.

TürkTraktör'ün ürettiği Faz 5 emisyon seviyesine sahip yerli motor kullanılan yeni New Holland T3S modeli, 65 HP güç seçeneğiyle sunuluyor. T3S, kompakt ölçülerinin getirdiği avantaj sayesinde hem bahçe hem de tarla traktörü olarak kullanılabiliyor. T3S’te 8 ileri 8 geri mekanik vites standart olarak yer alıyor. Aynı zamanda 12 ileri 12 geri sürüngen vites seçeneği de isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor. T3S, 2,8 tona varan hidrolik kaldırma kapasitesi sayesinde birçok ekipman çeşidiyle çalışabilme fırsatı sağlıyor.

Kabin tasarımı yenilenen ve elektronik kumandalar sayesinde konforu daha da artırılan Faz 5 emisyon seviyesine sahip T5 Bluemaster serisinde 90 HP'den 117 HPye kadar dört farklı model seçeneği sunuluyor. 12 ileri 12 geri standart Power Shuttle şanzıman ve isteğe bağlı 20 ileri 20 geri sürüngen vites seçeneği bulunan T5 Bluemaster serisi, 506 Nm'ye varan tork değeriyle dikkat çekiyor. T5 Bluemaster serisi, elektro-hidrolik kuyruk mili ve 5 ton hidrolik kaldırma kapasitesi sayesinde farklı ekipman çeşitleriyle de çalışma imkânı tanıyor.

New Holland standında; CX5.90 Serisi Biçerdöver, FR650 Kendi Yürür Silaj Makinesi, Teleskopik Yükleyici, Density Büyük Balya Makinesi, ProBelt Silindirik Balya Makinesi, Fantini Mısır Tablası, Küçük Balya Makinesi, Hassas Ekim Makinesi, TürkTraktör Yeni Tasarım Toprak İşleme Makineleri de sergileniyor.

- TTConnect ve TTGuide ürünleri de fuar boyunca tanıtılacak

TürkTraktör Hassas Tarım ürün gamında yer alan Otomatik Dümenleme Sistemleri, Akış ve Uygulama Kontrol Sistemlerine ek olarak, yerli olarak geliştirilen filo ve traktör takip sistemi TTConnect ve akıllı yönlendirme sistemi TTGuide ürünleri de fuar boyunca tanıtılacak.

Otomatik dümenleme sistemlerinin sağladığı verimi en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanan yeni XCN-1060 ve XCN-1260 ekranlar ile yenilenmiş yapısıyla NAV-900 anten, zorlu koşullarda yüksek çalışma performansını kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Hassas ekimden hasada kadar tüm tarımsal faaliyetlerde kullanıma uygun en son nesil otomatik dümenleme sistemine sahip TDD MasterDrive sistemi yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi tarımsal girdilerin en uygun şekilde kullanılmasına imkân tanıyarak tarımsal faaliyetlerin toplam maliyetini de düşürüyor. TürkTraktör; pazardaki tüm traktör modelleriyle uyumlu, kolay kullanım özellikleriyle ön plana çıkan, yerli akıllı yönlendirme sistemi TTGuide'ı Adana Tarım Fuarı'nda çiftçilerle buluşturuyor.

TürkTraktör; yeni nesil emisyon seviyesine sahip New Holland traktörler ile uyumlu olarak çalışacak yerli filo ve traktör takip sistemi TTConnect'i çiftçilerin hizmetine sunuyor. Web veya mobil cihazlardan kolayca erişilebilecek TTConnect sayesinde, traktörlerin anlık ve geçmiş konum bilgisi, rota takibi, traktörden alınan teknik verilerin takibi, detaylı raporlar sayesinde geçmişe dönük çalışmaların planlaması yapılabiliyor.