Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaları artırılıyor: Kanun teklifi TBMM'de! Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaları artırılıyor: Kanun teklifi TBMM'de!

BURSA (AA) - Atış Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Atış, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından düzenlenen akşam yemeğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Atış Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, TASC tarafından Atış Şirketler Grubu ana sponsorluğunda Rockefeller Plaza'da düzenlenen akşam yemeği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Türk ve Amerikan iş insanlarının yanı sıra Türkiye'den ve ABD'den üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Atış Şirketler Grubu Üst Yöneticisi Ahmet Atış, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

Atış Grup'un ABD'deki ve Türkiye'deki yatırımları hakkında Erdoğan'a bilgi veren Atış, Türkiye ile ABD arasındaki güçlü iletişim ve ticari ilişkilerin sürdürülmesine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Atış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gayretleriyle üst düzeye çıkan Türkiye ile ABD arasındaki ikili ilişkilerin ve ticaretin güçlenmesine bir nebze de olsa katkı sağlamanın verdiği heyecanla üzerlerine düşeni yapmaya gayret ettiklerini aktardı.

Atış, Türkiye'nin dünyadaki siyasi ve ekonomik etkisinin her geçen gün arttığını vurgulayarak, "ABD'de de bu etkinin arttığı, Türkiye ile geçen yıl gerçekleşen 32 milyar dolarlık rekor ticaret hacmiyle gözler önüne serilmektedir. Bugün geldiğimiz noktada Türk iş insanları olarak bizlere düşen görev kurulan bu idari ve ticari köprüyü daha da güçlendirmektedir. Biz Atış Şirketler Grubu olarak 14 ülkeyle birlikte ABD'de de Türkiye'nin gücüne güç katmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.