Ziyarette konuşan MHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ünlü, “Bildiğiniz üzere 32 yıl Diyanet İşleri Başkanlığında değişik görevlerde bulundum. Merhum Mütefekkir Erol Güngör ün bize öğrettiği 'Dinin temiz çehresini siyasete alet etmeyin' Düsturunca 32 yıl mihrap ve minberde görev yaptım. Ancak gelinen noktada artık emekli bir Din Gönüllüsü olarak gönüller yapmaya bu defa siyasi kimliğimi çocukluktan beri kalbimizde taşıdığımız Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adayı olarak ortaya çıkma zarureti hasıl olmuştur. Hepiniz Memleketime olan sevdamı, Davama ve Liderimize olan sadakatimi ve Yaklaşık 16 yılı Türk Diyanet Vakıf Sen çorum şube Başkanlığı 4 yıl Genel Başkan Yardımcılığı olmak üzere 20 yıl sendikal mücadele vererek Din Gönüllülerine Milletime ve Kamu görevlilerine hizmet ettim” dedi.

Ünlü, “Türkiye Cumhuriyetinin 2' yüzyılında 14 Mayıs seçimlerinin Türk Milleti adına ehemmiyetini gayet iyi biliyoruz. Bu yolda ülkemiz ülkücü harekete ve M.H.P ye ihtiyaç duyarken, bizlerinde sorumluluk alarak Büyük Türk Devletine ve Milletine olan borcumuzu ödememiz gerektiğine inanıyorum. Ülkemiz ve Milletimizin başına bin türlü çorap örmek isteyen içerde ve dışarıdaki hainlere fırsat vermeyelim. Milliyetçi Hareket Partisi kökleri dışarıda olan, zamana göre kurgulanmış dönemsel bir parti değildir. Milliyetçi Hareket Partisi, fikriyatı ve idealleri ile gücünü sadece ez Türk Milletinden alan, Millete Hizmeti her şeyin üzerinde gören önce ülkem diyen milli ve manevi hassasiyetleri ön planda tutan inançlı bir harekettir. Biz gençlik yıllarımızdan beri bir ülkünün erleriyiz. Biz bir siyasi partinin dışında kutlu bir emanetin çağımızın Kürşatlarının Ulubatlıların, Fırat Çakıroğlu'larının temsilcileriyiz. Bunun için Milliyetçi Hareket Partisi'nden önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben temel ilkemizle aday adayı oldum ve inanıyorum ki Türk Milliyetçileri 2023 te Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisini diyecektir” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Odabaş ise Mustafa Ünlü’ye çalışmalarında başarılar diledi.