Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, şehrin huzurunu ve trafik güvenliğini korumak amacıyla geniş çaplı bir denetim operasyonu gerçekleştirdi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından toplumun huzur ve sükûnunu bozan, gürültü çıkaran modifiyeli araçlar başta olmak üzere alkollü ve sürücü belgesiz araç kullananlar ve diğer trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik çalışmalar yapıldı.

104 araca teknik değişiklikten (abartı/gürültü, modifiye, cam filmi vb.),46 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmak veya alkol cihazını üflemeyi reddetmekten, 175 araç sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan,15 araç sürücüsüne emniyet kemeri takmamaktan ceza verildi.

Ayrıca, 550 okul servis aracı denetlenerek 11 okul servisine fazla yolcu taşımak vb. ihlallerden işlem yapıldı. 

Meteoroloji'den Çorum için kritik uyarı: Kuvvetli sağanak bekleniyor! Meteoroloji'den Çorum için kritik uyarı: Kuvvetli sağanak bekleniyor!

Ekipler tarafından 1623 motosiklet kontrol edilerek  356 motosiklet sürücüsüne işlem yapıldı. 

55 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu kullanmaktan, 5 araç sürücüsüne drift atmaktan,551 araç sürücüsüne hatalı parktan, işlem yapılarak 120 araç trafikten men edildi. 

Yapılan trafik kontrollerinde çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalandı.