Bozçalı beldesi, bayram tatili boyunca doğa severlerin akınına uğradı. Misafirler, şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşıp, bu eşsiz doğanın keyfini çıkardılar. Bozçalı'nın temiz havası, yeşilin her tonunu görebileceğiniz ormanları, gürül gürül akan dereleri bayram ziyaretçilerini adeta büyüledi.

Misafirler, bayramın ilk gününden itibaren Bozçalı'nın doğa yürüyüş parkurlarını, piknik alanlarını ve tarihi mekanlarını ziyaret etmeye başladılar. Her yaştan doğa severin yüzünü güldüren bu doğa cenneti, bayramın yorgunluğunu atmak için adeta biçilmiş kaftandı.

Özellikle çocuklar, kelebeklerle dolu çayırlarda koşturup, dere kenarlarında serinlerken, büyükler ise ağaçların gölgesinde oturup, bu güzel atmosferin tadını çıkardı. Doğanın bu sakin ve huzur dolu atmosferinde bayramı geçiren ziyaretçiler, "Doğa ile iç içe bir bayram geçirmek gerçekten çok güzel bir deneyimdi." şeklinde duygularını paylaştılar.

Bozçalı'nın bu eşsiz güzellikleri, bayram tatilinde misafirler tarafından doyasıya yaşandı. Bu cennet kasaba, bayram tatilinde ziyaretçilerine doğayla baş başa kalabilecekleri, huzur dolu bir ortam sunarak, unutulmaz anılar biriktirmelerini sağladı.

Tokat-Ordu sınırında doğa harikası 

Reşadiye ilçesinin kuzey-batısında yer alan Bozçalı, adeta Tokat'ın incisi. Bu büyük kasaba, ilçe merkezine 26 km mesafede, Tokat-Ordu sınırının son yerleşim birimi olarak karşımıza çıkmakta. 1350 rakımdaki bu doğa cenneti, 1012 hane ve 4955 kişiyle dolup taşıyor.

Bakan Güler Yüksekova Belediyespor sporcularıyla buluştu Bakan Güler Yüksekova Belediyespor sporcularıyla buluştu

1972 yılında kurulan bu kasaba, göç olgusunun neredeyse hiç yaşanmadığı nadir yerlerden. Yurt dışında da fazla bir nüfusu bulunmayan Bozçalı halkı, toplu olarak Tokat’ı tercih etmiş durumda. Fakat bu bayram tatilinde, hemşehrilerimiz ve diğer illerden gelen ziyaretçilerle beraber, kasaba nüfusu adeta ikiye katlandı.