Ankara - Sivas arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate indiren YHT, büyük bir rahatlık sağladı. Ancak biletlerin internet üzerinden satışa çıkması ile birlikte, koltuklar hızla doldu ve sonraki günlerde bilet almak isteyenler boş yer bulmakta zorlandı. Ancak ne yazık ki, bilet alan birçok vatandaş trene binmedi ve koltuklar boş kaldı.

Sivas - Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinin ücretsiz dönemi sona eriyor. Ancak bu durum, bazı vatandaşların bilet almasına rağmen trenlere binmeme problemi ile gölgeleniyor. Bu durum, tüm koltukların satılmasına rağmen seferlerin boş koltuklarla yapılmasına neden oluyor.

Hıdırellez coşkusuna Başkan Zeyrek de ortak oldu Hıdırellez coşkusuna Başkan Zeyrek de ortak oldu

Sivas - Ankara Yüksek Hızlı Tren seferlerin ücretsiz hizmet vermesinin bitimine günler kaldı. Bilet alıpta binmeyen vatandaşlar nedeni ile boş koltuklarla sefer düzenleyen YHT 1 Haziran'dan itibaren ücretli sefer yapacak.

Tokat - Ankara ulaşımı YHT ile daha hesaplı....
Ankara-Sivas arasındaki demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate indiren YHT'ye binmek için vatandaşlar internet sitesinden bilet aldı. Kısa sürede alınan onlarca bilet nedeni ile koltukların hepsi doldu. Bir kaç gün sonra seyehat etmek için bilet alamak isteyenler boş yer bulamadı. Bilet alan vatandaşların birçoğu ise trene binmeyince koltuklar boş kaldı.

Tokat - Ankara ulaşımı YHT ile daha hesaplı....
Aldıkları bileti iptal ettirmeyen vatandaşların duyarsızlığı nedeni ile seyehat etmek isteyenler mağdur oldu. YHT ise seferlerini boş koltuklarla yaptı. Vatandaşlar bilet alıp trene binmeyen vatandaşları eleştidi.  Tokat'tan Ankara'ya gitmek isteyenler yer bulamadı. 

Tokat - Ankara ulaşımı YHT ile daha hesaplı....
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarının internet sitesinden bilet alma bölümünde Ankara-Sivas YHT seferinin bilet fiyatının 1 Haziran 2023 tarihi itibariyle 240 lira olduğu belirlendi.

Tokat - Ankara ulaşımı YHT ile daha hesaplı....
Tokat'tan Ankara'ya otobüsle yolculuk yapmak isteyenlerin ödeyeceği bilet fiyatı 400 lira. Sivas üzerinden YHT ile Ankara'ya gitmek isteyenler ise 120 lira Tokat-Sivas arası yolcu otobüsü bileti + 240 lira YHT biletine para ödeyecek.  Böylece toplamda 360 liraya Ankara'ya seyahat imkanına kavuşmuş olacak.  TCDD sitesinden Ankara bileti almak mümkün. 

Haber Merkezi