Sungurlu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Toprak Mahsulleri Ofisi 2023 yılı hububat alımlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Sungurlu Belediyesi'nden kilitli parke taşı hamlesi: Mahalleler nefes alıyor! Sungurlu Belediyesi'nden kilitli parke taşı hamlesi: Mahalleler nefes alıyor!

Toplantıya TMO Çorum Başmüdürü Fatih Boran, Başmüdür yardımcısı Hakan Delioğlu, Sungurlu Ajans Amiri Burcu Atasoy iştirak ettiler. Toplantıya aynı zamanda Ziraat Odası Başkanı Seyfi Erayhan, İlçe Tarım müdürü, İş Bankası yetkilileri, Ziraat odası meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda üretici katılım sağladılar. 

Toplantı Ziraat Odası Başkanı Seyfi Erayhan’ın konuşması ile başladı. Daha sonrasında söz alan Başmüdür Fatih Boran 2023 alımlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Sungurlu ilçesinde tüm üreticilerin ürünlerini sezon içerisinde satın alacaklarını, randevu ile ilgili yoğunluğun zamanla azalacağını, depolama yönelik hiçbir problemin olmadığını, 24 saat hizmet verildiğini, randevu alamayan yaşlıların TMO’ya gelerek başvuru kolaylığı sağlanacağını, alım limitlerinin günlük 1.000  ton’un üzerine çıkaracaklarını beyan etti.

Üreticilerin tüm sorularını cevaplayan Fatih Boran, yeni bilgi ve istekleri olduğunda kendisini ve çekinmeden Burcu Atasoy’u arayabileceklerini, dün gece 02.30 ve 5.30’da Başmüdürlük hattına gelen aramaların cevaplandığını belirtti.
Verimli geçen toplantının ardından Başkan Seyfi Erayhan ve üreticiler memnuniyetlerini ifade ederek Toprak Mahsulleri Ofisi yönetici ve çalışanlarına teşekkür ettiler.