AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Zeki Gül'ün davetiyle Çorum'a gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, şehirde bir dizi incelemelerde bulundu ve önemli açıklamalar yaptı.

Ümit Milli Maç Müjdesi

Çorum Şehir Stadı ve Çorum Futbol Kulübü tesislerini ziyaret eden TFF Başkanı Büyükekşi, stadı beğendiğini ve A Milli maç kapasitesine ulaşamasa da Ümit Milli maçın Çorum'da oynanabileceğini belirtti.

Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı

Şampiyonluk Kupası Sözü

Ligin bitimine 3 hafta kala, Çorum Futbol Kulübü'nün şampiyonluğun matematiksel olarak garantilenmediğini ancak şansının oldukça yüksek olduğunu ifade eden Büyükekşi, şampiyonluk halinde programın uygun olması halinde kupayı bizzat kendisinin sunacağını söyledi. Büyükekşi, "Normalde şampiyonluk kupasını vermek 2.Liglerden sorumlu yönetim kurulu üyemize ait. Ancak Zeki Gül ile olan dostluğum nedeniyle Çorum’a tekrar gelerek kupayı bizzat vermek isterim” ifadelerini kullandı.

Isparta 32 Spor Maçının Saati Değişebilir

TFF 2. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, Çorum Futbol Kulübü'nün şampiyonluğu garantilemesi durumunda Isparta 32 Spor maçının saatinin değiştirilebileceğini açıkladı.

ZEKİ GÜL İÇİN BURADAYIM

Programının oldukça yoğun olduğunu dile getiren TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi “Değerli dostum Zeki Gül beni Çorum’a davet etti. Hiç düşünmeden Çorum’a gelebileceğimi belirttim. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum. Çorum’a daha önce hiç gelmemiştim. Yakın ilgileri ve misafirperlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜKEKŞİ’YE ÇORUM FK FORMASI

Çorum Futbol Kulübü Tesislerini ziyaret eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Çorum FK Forması hediye edildi. Çorum Futbol Kulübü tesislerinde alt yapı sorumluları Salih Öztürk, Selim Sümer ve Talip Lambacı ile kısa süre sohbet eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi alt yapı futbolcularıyla da yakından ilgilendi. Büyükekşi’ye Çorum FK yöneticisi Akın Parmaksız ve Miletvekili Adayı Zeki Gül tarafından Çorum FK forması ve atkısı hediye edildi.

Haber Merkezi