Kanal D'nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas'a sürpriz bir isim dahil oldu. Başarılı oyuncu Ece Sükan, dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak katıldı ve tüm dengeleri değiştirecek güçlü bir karaktere hayat veriyor.

Kanal D'nin sevilen Taş Kağıt Makas dizisine sürpriz bir isimle kadrosunu güçlendirdi. Başarılı oyuncu Ece Sükan, dizinin bu akşamki yayınlanan yeni bölümünde izleyici karşısına çıktı. Sükan, tüm dengeleri değiştirebilecek güçte olan başarılı bir haber spikeri Neslihan Öncü karakterini canlandırıyor.

Dizinin yeni bölümünde Umut karakterinin cinayetle suçlandığı ve kaçmak zorunda kaldığı görülüyor. Bu noktada Neslihan Öncü'nün gazeteci kimliği ve gücü, hikayede önemli bir rol oynayabilir. Acaba Öncü, Umut'un masumiyetini ortaya çıkarmak için harekete geçecek mi? Yoksa Emir Kıran ailesinin tarafını mı tutacak? Bu soruların cevabı, yeni bölümde ortaya çıkacak.

Ece Sükan Kimdir?

Türk sinema ve dizi dünyasının başarılı oyuncularından Ece Sükan, kariyerine modellik yaparak başlamış ve daha sonra oyunculuk alanında önemli projelere imza atmıştır. Ufak Tefek Cinayetler, Şahsiyet ve Masumlar Apartmanı gibi yapımlardaki rolleriyle büyük beğeni toplayan Sükan, şimdi de Taş Kağıt Makas dizisindeki performansıyla izleyicileri kendisine hayran bıraktı.

Ece Sükan Hangi Karakteri Canlandıracak?

Ece Sükan, dizide Neslihan Öncü adında başarılı bir haber spikerini canlandıracak. Güçlü ve etkili bir kadın olan Neslihan, hikayede önemli bir rol oynayacak ve tüm dengeleri değiştirecek.

Huawei heyetinden Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na ziyaret Huawei heyetinden Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na ziyaret

Taş Kağıt Makas 7. Bölümde Neler Olacak?

Dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta. Umut, babası Rıza'yı kurtarmak için önemli bir tanık bulduğunu düşünürken kendini büyük bir kumpasın içinde bulur. Cinayetle suçlanan Umut, kaçmak zorunda kalır ve Alev'den yardım ister. Diğer yandan Harun da Umut'u korumak için harekete geçer. Umut, Emirkıranlar'a meydan okur ve 24 saat içinde gerçek katil bulunmazsa büyük bir hamle yapacağını söyler

Taş Kağıt Makas Dizisi Hakkında

Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin'in yönetmenliğini üstlendiği, Uğraş Güneş'in senaryosunu kaleme aldığı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, sıradışı hafıza yeteneğine sahip Umut'un alzheimer hastası babasıyla verdiği hayat mücadelesini konu alıyor. Dizide Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncular yer alıyor.